Адвокатське об'єднання PROXY

Партнер адвокатського об’єднання «PROXY»

Юридична допомога при ДТП, страхові спори після ДТП

23.03.2023
рубрика: Послуги для фізичних осіб
переглядів: 79

Професійний погляд правозахисника підкаже зацікавленій особі про ймовірність виграшу тієї чи іншої справи. Крім того, ще на стадії підготовки справи до суду, Адвокат по ДТП Рівне зможе брати участь в досудовому порядку врегулювання спору по ДТП, підготувати претензії і виступити представником за дорученням на особистій зустрічі з опонентами.

Завжди враховуйте свої витрати на оплату послуг юриста, так як вони будуть стягнуті за рахунок сторони, що програла суд. Навіть в разі участі на стороні відповідача, з якого стягнуто частину заявлених позовних вимог, суд може розподілити судові витрати між учасниками цивільного процесу пропорційно стягнути збитки.

Отже, сталося ДТП, і Ви не знаєте з чого почати: їхати в автоінспекцію або до страховиків, і де шукати винуватця аварії або як піти від відповідальності і уникнути адміністративного покарання? Кожне з питань може бути поставлено на консультації у практикуючого юриста дтп Рівне. Завжди знайдеться варіант вирішення проблеми, що підходить для окремо взятої дорожньої пригоди.

Крім захисту інтересів потерпілих учасників аварії юрист дтп Рівне надає послуги з представництва інтересів в судовому процесі за позовом про відшкодування шкоди. Завдання фахівця оскаржити розмір пропонованих витрат, необхідних або вже понесених на відновний ремонт або медичне лікування.


Залишити коментар


   



Запишіться на консультацію

Відправляючи цю форму, ви підтверджуєте свою згоду з політикою передачі і використання даних на цьому сайті